Skolens afdelinger og SFO

Opslagstavle

Kaj Hørberg den 01-07-2015
    Kære forældre. Vedhæftet Nyhedsbrev juni 2015. De bedste hilsner med øsnket om en god sommer, Kaj Hørberg
    Peter Faarup den 25-06-2015
    Sommerhilsen og vigtigt nyt fra Skolebestyrelsen om forældredag på Ørkildskolen

Kære forældre på Ørkildskolen,

Som vi skrev til jer i starten af skoleåret, har vi i bestyrelsen blandt andet haft fokus på at øge skole-hjem samarbejdet på Ørkildskolen. Som en del af dette arbejde, har vi taget initiativ til at afholde en forældredag på skolen, hvor forældrene varetager undervisningen en hel dag. Det kommer til at ske fredag d. 13. november 2015, og I kan læse mere om dagen i det vedhæftede informationsbrev.

På vegne af hele bestyrelsen vil jeg ønske både elever, forældre, medarbejdere og ledelse en rigtig god sommerferie! Husk at I altid er velkomne til at kontakte os, hvis I har emner, bekymringer eller forslag, som I gerne vil have sat på vores dagsorden.

Mange hilsener,
    Katja Schrøder,
    Skolebestyrelsesformand

Se vedhæftede.
    Peter Faarup den 21-06-2015
    Matematikmaraton 2015
    Flere klasser på Ørkildskolen har i løbet af maj måned deltaget i den landsdækkende event Matematikmaraton 2015.

Klasserne har været med til at sætte Ørkildskolen på danmarkskortet, da vi på Ørkildskolen har den elev, Marie fra 5.DE, der suverænt har løst flest matematikopgaver blandt alle deltagende elever i Danmark. Stort tillykke til Marie.

Matematikmaraton er en nordisk event, som forlaget KIKORA står bag. Eventen er ny i Danmark, men har i en årrække haft stor tilslutning i Norge og Sverige.

KIKORA skriver følgende på deres facebookside:

Så er MatematikMaraton afgjort!
    Den store vinder Tagensbo Skole i Københavns Nordvestkvarter med 43061 løste opgaver på bare 14 dage! 7.X er den klassse der har løst flest opgaver, med et gennemsnit på over 382 opgaver pr. elev har klassen vundet en tur i biografen. Tara fra 4. klasse var den elev på skolen der fik flest opgaver løst, så her er der også et par biobiletter på vej. Tillykke til jer og TAK for den store indsats I har lagt i jeres matematik.

På Ørkildskolen i S
    vendborg sidder Marie og venter spændt på resultatet her. Hun ved nemlig godt at hun var mere flittig end de fleste andre elever på sin skole. Marie er den enkelte elev der har regnet flest opgaver hurtigst i hele Danmark. Tillykke til Marie! Vi sender også et par biografbiletter til dig smile-humørikon
    Elena Christensen den 18-06-2015
    Program for sidste skoledag på afd. Byen:
    Kl. 8 - 11: Klassens tid for alle årgange
    Kl. 11 - 11.30: Fælles afslutning i Aulaen
    Kl. 11.30 - 12: Farvel og god sommerferie i klasserne
    Kl. 12 - 16.30: SFO

Først skoledag efter sommerferien er d. 10. august

Seneste nyhed

Op på hesten, så starter festen...

Trafikprojekt på Ørkildskolen

Nyhed billede
Torsdag den 7. maj kulminerede det samarbejde 5. årgang har haft med Johan og Janne fra Trafik i børnehøjde, om at skabe mere sikker skolevej. 5. årgang har lavet flotte plakater med slogans som "Bil er yt. Cykel er nyt", "Op på hesten, så starter festen" for at reklamere for deres trafikprojekt. Denne torsdag havde alle de elever der havde mulighed for det, taget cyklen i skole. Østre skolevej var afspærret en time, og alle elever og lærere fra afdeling øst mødtes foran skolen. Der blev holdt taler, og en klasse fra indskolingen afprøvede en cykelbane som 5. årgang havde organiseret. Eleverne i 5. klasse har udviklet to nye ruter til skole, som skal gøre det trygt og sjovt at komme til skole både som cyklist og fodgænger. I perioden frem til sommerferien vil vi opfordre til, at forældre benytter andre veje end Østre Skolevej i bil om morgenen. I kan sætte jeres børn af på parkeringspladsen ved kirken og enten lade dem gå derfra eller følge dem herfra til skole. Eleverne i 5. klasse har malet 'billeder' og 'vejvisere' som ligger langs vejen på Fruerstuevej - ideen er, at hvis børnene følger disse kommer de sjovere til skole. Janne og Johan vil følge udviklingen med skolevejen frem mod sommerferien.
Johan har optalt cyklister 2 uger efter, her registrerer han en stigning på 58 % cyklister, det er superflot.