Skolens afdelinger og SFO

Opslagstavle

Elena Christensen den 18-05-2015
    Kære alle forældre og elever på Ørkildskolen.
    Tak for jeres deltagelse ved endnu en Ørkildfest.
    Rigtig god pinse til jer.
    Mange hilsener
    lærere, pædagoger og ledelse
    Ørkildskolen
    Elena Christensen den 04-05-2015
    Morgensang d. 27. maj foregår i Frue Kirke

Seneste nyhed

Op på hesten, så starter festen...

Trafikprojekt på Ørkildskolen

Nyhed billede
Torsdag den 7. maj kulminerede det samarbejde 5. årgang har haft med Johan og Janne fra Trafik i børnehøjde, om at skabe mere sikker skolevej. 5. årgang har lavet flotte plakater med slogans som "Bil er yt. Cykel er nyt", "Op på hesten, så starter festen" for at reklamere for deres trafikprojekt. Denne torsdag havde alle de elever der havde mulighed for det, taget cyklen i skole. Østre skolevej var afspærret en time, og alle elever og lærere fra afdeling øst mødtes foran skolen. Der blev holdt taler, og en klasse fra indskolingen afprøvede en cykelbane som 5. årgang havde organiseret. Eleverne i 5. klasse har udviklet to nye ruter til skole, som skal gøre det trygt og sjovt at komme til skole både som cyklist og fodgænger. I perioden frem til sommerferien vil vi opfordre til, at forældre benytter andre veje end Østre Skolevej i bil om morgenen. I kan sætte jeres børn af på parkeringspladsen ved kirken og enten lade dem gå derfra eller følge dem herfra til skole. Eleverne i 5. klasse har malet 'billeder' og 'vejvisere' som ligger langs vejen på Fruerstuevej - ideen er, at hvis børnene følger disse kommer de sjovere til skole. Janne og Johan vil følge udviklingen med skolevejen frem mod sommerferien.