Ørkildfesten, maj 2017

Opslagstavle

Kaj Hørberg den 16-09-2017
    Kære forældre
    Medarbejdere og ledelse vil gerne rette en stor tak til alle jer forældre i forbindelse med skolens deltagelse i Paraden ”Fortællinger om Havet” i går.
    Vi har på skolen oplevet en fantastisk velvillighed og opbakning fra jer forældres side i temaugen op til Paraden og i forbindelse med kulminationen på ugen med afviklingen af selve Paraden med optoget gennem byen.

Med hele Ørkildskolens deltagele i dette enestående arrangement, var vores ønske at give børn, forældre og medarbejdere en fantastisk fælles oplevelse. Vi har set glade, arbejdsomme og spændte børn gennem hele ugen og i går ved selve paraden. Vi er overbeviste om, at alle deltagende har fået en enestående, meget anderledes og glad fælles oplevelse i går.
    Vi vil gerne rette en særlig tak til alle jer forældre, der havde mulighed og lyst til at deltage i Paraden i går.

Vedhæftet et par billeder fra paraden, som også kan ses på https://www.tv2fyn.dk/ugens-gaester/2000-mennesker-i-parade-gennem-svendborg. Vi vil følge op med flere billeder på Intra og hjemmesiden den kommende uge.

På vegne af medarbejdere og ledelse
    Kaj Hørberg

Ingen aktuelle nyheder