Skolens afdelinger og SFO

Opslagstavle

Peter Faarup den 25-06-2015
    REMINDER FRA SKOLEBESTYRELSEN
    Kære forældre, de meget engagerede skolebestyrelsesrepræsentanter har orienteret jer om nedenstående på forældremøder på alle årgange (eller de gør det snart). Jeg har aftalt med dem at minde jer om at hjælpe med det vigtige og interessante arbejde at undervise jeres børn en dag. Jeg supplerer med at indsætte processen op til den 13/11 herunder:

1. oktober Lister over forældre , samt en skitse over dagens aktiviteter skal være færdig og sendes til afdelingslederen.
    Ansvarlig: Klasseforældrerådet

1. november Færdig aktivitetsplan og bemanding afleveres til afdelingsleder
    Ansvarlig: Klasseforældrerådet

Sommerhilsen og vigtigt nyt fra Skolebestyrelsen om forældredag på Ørkildskolen

Kære forældre på Ørkildskolen,

Som vi skrev til jer i starten af skoleåret, har vi i bestyrelsen blandt andet haft fokus på at øge skole-hjem samarbejdet på Ørkildskolen. Som en del af dette arbejde, har vi taget initiativ til at afholde en forældredag på skolen, hvor forældrene varetager undervisningen en hel dag. Det kommer til at ske fredag d. 13. november 2015, og I kan læse mere om dagen i det vedhæftede informationsbrev.

På vegne af hele bestyrelsen vil jeg ønske både elever, forældre, medarbejdere og ledelse en rigtig god sommerferie! Husk at I altid er velkomne til at kontakte os, hvis I har emner, bekymringer eller forslag, som I gerne vil have sat på vores dagsorden.

Mange hilsener,
    Katja Schrøder,
    Skolebestyrelsesformand

Se vedhæftede.

Seneste nyhed

Musikvideo produceret af elever

6A lavede denne video sidste år sammen med deres lærere Michael Telling og Louise Christensen. De har indsunget til den færdige musik, som delvist, også er indspillet på skolen og resten et sted i Svendborg. Efterfølgende har de lavet videoen til. Projektet forløb over et år hvor børnene blev indspillet en ad gangen. God fornøjelse.